Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
HD

Rodiče hledají soukromé školy, ale to není řešení. Stát má zajistit vzdělání na státních školách, kvalitních a úrovni doby. Bohužel, MŠMT a jiní neodborníci pokračují v destrukci vzdělání, protože vůbec nejsou cílem chytré děti. Mnoho let o tom píši, učitelé jsou proti inkluzi a j., ale karavana jde dál. Pohled na web MŠMT nás "uklidňuje", stačí se se podívat na dotační programy. Ráda bych na svém http://www.skolauceni.cz měla odezvu ke svému programu.

4 0
možnosti
ZR

Měli byste se pokusit jako rodiče (asi nejste sám, komu to vadí) něco udělat. Jinak budou mít děti ve třídě brzy psychické problémy. Asistentka - třeba má ze zákona na ni to dítě nárok (záleží na diagnoze - zajímejte se o to), dále se zajímat o medikaci toho dítěte (třeba má brát uklidňující léky a nebere). Chápu, že vás to štve. Přesun dítěte na jinou školu je také řešení, ale je to trochu útěk. Pevné nervy.

3 0
možnosti
HD

Opravdu by občané měli něco udělat. Asistent ve vyučování znehodnotí práci učitele, omezuje ostatní děti.

2 0
možnosti
BH

Celý problém je v tom, že ti co rozhodují o zavedení inkluze zcela jistě do takové třídy své děti nepošlou. Zrovna tak jako Kocáb a spol. nikdy nepřipustí za souseda početnou nepřizpůsobnou rodinu.:-/Rv[>-]RvEU

19 0
možnosti
JB

Přesně tak: ony se ty blbosti dobře schvalují, když ví, že jich se to týkat nebude. A když je těch zhovadilostí hodně, tak se mezi nimi lehce přehlédne nějaká tu superzhovadilost. Skoro bych řekl, že většina schvalování probíhá v poslncově hlavě následovně: "Je to blbost -ale dotkne se to mně nebo mojí rodiny? Ne? Tak tu ruku zvednu.."

7 0
možnosti
SN

:-)....Jezdí u mně dvě učitelky. Věk do 50. Probíráme to. jsou z toho úplně mimo. Asistentky s inkluzovanými ruší vyučování normálních dětí. Najednou ve třídě řev! Nějaký hyperaktivní se probral a začal poskakovat a švihl s sebou na zem. To se někdy opakuje.

No řekněte, neměla ta Valachová s Peltou výtečný nápad? R^R^R^

15 1
možnosti
DB

špatně provedená inkluze neznamená, že je celá špatně....jako když máte prázdné pneu od auta neznamená to, že je celé špatně..........tento chlapec se neměl dostat do inkluze...nic více a nic méně..........

jde o špatnou práci těch,kdo určují schopnosti daného jedince být či nebýt v "normální" třídě......

0 10
možnosti
Foto

V průběhu minulého týdne, kdy se v OSN jednalo o ČR, konkrétně o plnění přijatých usnesení ohledně menšin, vyšlo najevo, že celá inkluze je pouze nástroj, jak snížit počet romských žáků ve speciálních školách.

15 1
možnosti
MD

Dobry clanek na vazne tema.

11 0
možnosti
PD

P23e55t85r 16D34r84a31p97a93l

8. 11. 2017 11:36

soukromé základní školy přece už dávno existují

1 0
možnosti
JV

J48i95ř60í 46V13o70l65k10a

8. 11. 2017 11:32

Když jde o prosazení hovadiny, tak náš Parlament pracuje jedna báseň. Pokud jde o rozumnou věc, tak se to zašmodrchá tak, aby tak pouze vypadala. Zákon o inkluzi je právě tou hovadinou, nad kterou by i Komenský ustrnul.

17 0
možnosti
HD

Komenský už ustrnul, protože je vymyšlené písmo Comenium, jako další zvrhlost. A mnoho škol na to naletělo, aby se zalíbily. (ne Komenskému)

2 0
možnosti
JH

Neexistuje nic lepšího, nežli osobní zkušenost. Ovšem, autor zcela očiviidně není ideologicky na výši doby:-)

11 0
možnosti
JV

J34i51ř42í 17V88o54l86k81a

8. 11. 2017 11:29

Jasná věc, je to zpátečník.;-D

10 0
možnosti
  • Počet článků 67
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1571x
bývalý učitel, dnes osoba samostaně výdělečně činná, dříve píšící pro novinky.cz

Seznam rubrik